Maak kennis met:
Iris Ooms

Iris Ooms

Iris is als trainer / coach betrokken en enthousiasmerend. Ze werkt met een praktische inslag. Individuen en teams helpen het beste uit zichzelf te halen; dat is wat zij het liefste doet. Ze treedt snel en met humor in verbinding en gaat op zoek naar hoe ze de ander of het team kan ondersteunen de volgende stap te zetten.

Als organisatiepsychologe is Iris in 2008 als trainer gestart en dat vak heeft haar niet meer losgelaten. Zij heeft meerdere jaren in de medezeggenschap maatwerktrainingen verzorgd, waar het thema effectief vergaderen altijd óf expliciet óf op de achtergrond een rol speelde. Ook voor leidinggevenden en medewerkers heeft zij vele trainingen verzorgd onder andere op het gebied van persoonlijke effectiviteit, timemanagement en effectief leidinggeven. In 2012 heeft Iris haar trainersvak uitgebreid met coaching. En sinds 2020 combineert zij het trainen, coachen en teamcoachen voor de teams, leidinggevenden en medewerkers van een grote zorginstelling.

Sinds 2023 is Iris ook verbonden aan de Zelforganisatie Fabriek. Hier heeft zij de training Effectief Vergaderen vormgegeven en verzorgt ze deze en andere trainingen.