Maak kennis met:
Annemieke Tump

Annemieke Tump

Annemieke staat als trainer bekend als inspirerend, enthousiast en altijd nieuwsgierig naar wat deelnemers drijft in hun ontwikkeling. Anderen inspireren geeft haar energie en tegelijkertijd inspireert het haar wanneer zij in verbinding staat met de ander. Humor en professionaliteit gaan bij haar hand in hand want een training heeft meer impact als er gelachen wordt.

Als opleidingskundige is Annemieke in 2004 gestart als trainer en ontwikkelaar van didactische train de trainer programma’s voor vakinhoudelijk deskundigen in het volwassenenonderwijs. Daarnaast verzorgde zij veel voorlichting en presentaties aan uiteenlopende zorginstellingen, overheden en vakbonden. In haar verdere loopbaan als manager en onderwijscoördinator hield zij zich bezig met de strategische kant van de ontwikkeling van professionals en onderwijsorganisatie.

Sinds 2018 brengt zij haar werkervaring van ruim 15 jaar samen met haar passie voor het trainen en coachen van mensen. Zij is DISC gecertificeerd trainer en opgeleid tot (loopbaan)coach en heeft zich met name gespecialiseerd op het gebied van communicatieve vaardigheden zoals feedback-feedforward, uiteenlopende gesprekstechnieken & teamontwikkeling aan de hand van het instrument DISC.