Certificering.

Goed georganiseerd

De Zelforganisatie Fabriek beschikt over het NRTO keurmerk. Dit is een keurmerk voor bureaus die opleidingen aanbieden. Om dit keurmerk te behalen is onze dienstverlening onder de loep genomen, de deskundigheid van ons personeel, en de transparantie van over informatieverstrekking.

Waardevolle certificaten

Mensen die deelnemen aan onze trainingen ontvangen na de training een uniek certificaat met digitaal watermerk via Sertifier. Dit heeft als voordeel dat de echtheid gewaarborgd is. Bovendien kunnen de certificaten zo makkelijk toegevoegd worden op social media profielen. Het is ook mogelijk een certificaat te downloaden en te printen voor als een fysiek document vereist is.

Inhoudelijk onderlegd

Alle trainers van de Zelforganisatie Fabriek zijn gecertificeerd door het International Institute for Agile Business Certification.

Daarnaast hebben alle trainers/ coaches van de Zelforganisatie Fabriek ervaring opgedaan in de praktijk. We geloven dat de wisselwerking tussen training geven en praktijkopdrachten uitvoeren leidt tot de hoogst mogelijke kwaliteit.