Maak kennis met:
Christiaan Kleczewski

Christiaan Kleczewski

Ik ben Christiaan Kleczewski, geboren in Enschede, opgegroeid in Maastricht en heb gestudeerd in Amsterdam. Na mijn studie Politicologie heb ik in de uitzendbranche en de beveiliging managementervaring opgedaan. Sinds 2010 ben ik werkzaam geweest in de rol van Scrum Master en heb ik heel veel met zelforganiserende teams gewerkt.

Mijn enthousiasme over zelforganisatie als middel om in complexe situaties snel kwalitatief goede resultaten te behalen, heeft mijn doen besluiten om mij verder in zelforganisatie te bekwamen.

Goede toepassing van zelforganisatie maakt dat medewerkers betrokken zijn bij het werk waardoor je als organisatie in staat bent op een slimme manier in te spelen op complexe uitdagingen.

5 termen die mij omschrijven: Enthousiast, open, duidelijk, analytisch en doortastend.

Ik doe: Bij de Zelforganisatie Fabriek train en coach ik teams die aan de slag willen met zelforganisatie. Mijn passie is te zorgen voor verandering waardoor mensen meer werkvreugde ervaren en bedrijven wendbaarder worden.

In mijn vrije tijd: Ben ik veel bezig met hardlopen, ik heb in 2016 de marathon van Amsterdam en in 2017 die van Enschede gelopen. Ik ga mij nu richten op een volgende voorjaarsmarathon. Daarnaast ben ik een groot liefhebber van het bezoeken van concerten en geniet ik enorm van een heerlijke maaltijd.

Werken bij de Zelforganisatie Fabriek ervaar ik als: een fijne werkomgeving waar veel mogelijkheden bestaan voor eigen initiatief. Een club die doordrenkt is van de wil organisaties en mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen door slimmer samen te werken.