Maak kennis met:
Mariëlle Kooijman

Mariëlle Kooijman

De missie van Mariëlle als trainer & (team)coach, met een achtergrond in sociale psychologie, is om individuen en teams te begeleiden om hun volledige potentieel te benutten. Ze gelooft in de kracht van samenwerking en de invloed van groepsprocessen op prestaties en werkgeluk. Vertrouwen, eigenaarschap en een mandaat laag aanleggen, zijn begrippen die bij haar missie passen.

Haar aanpak is gebaseerd op het begrijpen en respecteren van individuele verschillen, terwijl ze ook de focus legt op het creëren van een veerkrachtig team. Ze moedigt open communicatie, onderling begrip en gezamenlijk leren aan. Enthousiasmerend, motiverend en doelgericht zijn woorden die haar typeren. Mariëlle heeft een sterk inlevingsvermogen en weet snel een vertrouwensband op te bouwen. Ze stimuleert individuen en teams om hun doelen helder te definiëren. Daarnaast biedt ze begeleiding en ondersteuning om deze doelen te bereiken.

Met haar jarenlange ervaring als HR-professional en (team)coach heeft ze de expertise ontwikkeld om de dynamiek binnen teams & organisaties te analyseren en te begrijpen. Mariëlle gelooft in het belang van persoonlijke ontwikkeling en creëert een veilige en ondersteunende omgeving waarin ruimte is voor inzicht, bewustwording en groei. Daarbij schuwt ze de roze olifant in de kamer of wat er onderwater speelt niet.

Daarnaast heeft ze diverse opleidingen gevolgd binnen het coach vak en is ze onder andere DISC gecertificeerd. Dit gecombineerd met haar expertise in sociale psychologie, HR-management en teamcoaching is Mariëlle de ideale partner voor organisaties die streven naar positieve verandering en groei. Ze is gepassioneerd, toegewijd en klaar om individuen, teams en organisaties te helpen bij het bereiken van hun volledige potentieel.