Succesvol transformeren
naar zelforganisatie.

Bij de Zelforganisatie Fabriek geloven we in een aanpak met een goede wisselwerking tussen alle onderdelen van de organisatie.

 

We betrekken in onze aanpak daarom zowel directie/management, stafafdelingen en teams. Oftewel: aandacht voor het hele systeem.

Transformatie aanpak.

zelforganisatie transformatie kotter

Onze zelforganisatie-coaches geven richting aan de transitie naar zelforganisatie, zorgen voor voortgang, interveniëren en reflecteren zonder onderdeel van de organisatie te worden. 

Met hun ruime ervaring kunnen onze coaches ondersteunen met het vormgeven en uitvoeren van transformaties naar zelforganisatie of zelfsturing. Dankzij ons train-de-trainer concept blijven ook eigen medewerkers vanaf het begin bij de transformatie betrokken. Met onze aanpak bieden wij organisaties een structuur aan waarin we stap voor stap de mate van zelforganisatie vergroten.

Om tot een succesvolle en blijvende verandering te komen hebben wij ons in onze aanpak laten wij ons inspireren door het verandermanagement-model van Kotter. Modellen zien wij als hulpmiddelen. Wij gebruiken deze daarom altijd in combinatie met onze eigen ervaring, de behoeften van de organisatie en de daarbij behorende menselijke aspecten. 

We zijn te bereiken via 020 – 2442 838 of via onderstaand formulier.