Maak kennis met:
Monique Koch

Monique Koch

Mensen verder brengen in hun ontwikkeling is wat Monique drijft. Het is haar passie om teams in hun geheel en individuen in het bijzonder te begeleiden en te faciliteren bij een duurzame en efficiënte groei. Het is belangrijk voor haar om een gezond evenwicht te creëren tussen individu en team. Van zelfinzicht naar werkgeluk is haar motto!

Het start met het maken van echt contact waardoor leren in teams wordt geopend. Vanuit onderling vertrouwen ontstaat er een plek voor alle mensen in een team, ook als het even wat lastiger is. Juist dan wordt leren geopend. In een vriendelijke omgeving waar ruimte is en ook gelachen mag worden ontstaan nieuwe dingen. Die ruimte biedt zij graag.

Naast haar opleiding als Master Organisatie Coach, deed zij ook een opleiding van teamcoach en individueel coach. Daarbij is zij geaccrediteerd systemisch coach waarbij zij teams en leiderschap professioneel kan begeleiden door alle lagen van de organisatie. Als Coach heeft zij altijd gewerkt op het snijvlak van gedragsverandering en ontwikkelkracht. Dit heeft zij gedaan in onderwijsinstellingen, zorginstellingen en bij diverse gemeentes. Daarbij is zij gecertificeerd DISC en INSIGHTS-trainer. Vaardigheidstrainingen, gesprekstechnieken, teamontwikkeling, zelforganisatie en leiderschapsontwikkeling zijn haar specialiteiten.

Zij werkt volgens de regels van ICF-International Coaching Federation- waar het voorwaarde is om een open, vertrouwelijk en veilig klimaat te scheppen. Zij werkt het liefst een tijdje langer met een team en leiderschap zodat groei kan ontstaan. Het benutten van persoonlijke ontwikkeling en groei binnen de teams staat centraal. Hierdoor worden er met elkaar resultaten bereikt.