Maak kennis met:
Petronella Pietersma

Petronella Pietersma

Ik ben Petronella, en ben als trainer/ adviseur verbonden aan de Zelforganisatie Fabriek. 

Vanaf 2018 ben ik terug gegaan naar mijn “roots” als Trainer en daarnaast als Teamcoach aan de slag gegaan om teams te helpen in hun ontwikkeling (en vaak worsteling) naar een zelfsturend team.

Wat mij eindeloos intrigeert is het kleurrijke palet van mensen en menselijk gedrag. Ik onderzoek graag wat maakt dat mensen doen wat ze doen, en laat me graag verrassen door het soms mysterieuze menselijke gedrag. Ik word blij als ik de spreekwoordelijke kwartjes zie vallen bij een team of deelnemer in een training of teamcoachingstraject. Vooral van het oplossen van conflicten ga ik aan, omdat uit die botsingen vaak weer iets moois ontstaat.

Wat andere mensen over mij zeggen: Petronella is empathisch en begaan met mensen. Ze begeleidt mensen en teams graag om stappen te zetten. Daarnaast is ze gezond nieuwsgierig en bijna altijd enthousiast.   

Tot slot struin ik in mijn vrije tijd graag met mijn hond over het strand op zoek naar schatten als een ware strandjutter. Ook heb ik een passie voor golfsurfen en hou van trekken met een tentje en yoga. En boven alles hou ik van vrijheid!