Maak kennis met:
Elly Smits

Elly Smits

Elly coacht, traint en inspireert medewerkers en managers om hun eigen plek en potentieel goed te kennen. Met als doel dat ze in veranderende omstandigheden vanuit hun eigen kracht blijven functioneren. Het inzetten van eigenaarschap vanuit een positieve mindset om het eigen (werk)geluk blijvend te ontwikkelen, is waar Elly zich in de training en coaching op richt. 

Ze brengt een breed palet aan kennis en ervaring mee door haar loopbaan in een corporate omgeving waarin ze functies als onder andere leidinggevende, consultant en Scrum Master bekleedde. Hierdoor was zij betrokken bij diverse reorganisaties, verandertrajecten en is ze bekend met LEAN, Agile en zelforganisatie. De afgelopen jaren werkte ze met opdrachtgevers in verschillende branches.

Klanten omschrijven haar als analytisch, met diepgang en oplossingsgericht; de kern uit een discussie halen, deze bespreekbaar maken en naar een concrete verbetering of oplossing toewerken. Daarnaast wordt ze omschreven als een toegankelijke en aandachtige trainer/coach waar klanten zich snel vertrouwd voelen.

Verder heeft ze diverse opleidingen gevolgd binnen het coachvak, is gecertifieerd partner van Management Drives en DISC, gecertificeerd NLP-trainer & coach en Scrum Master.

Haar statement is: “the parachute won’t open if you don’t jump”.