Webinar Conflicthantering.

 
webinar
  • Voor wie?  Iedereen die geïnteresseerd is in conflicthantering en er meer over wil weten
  • Wanneer?  20 oktober 2023 van 14:00 tot 15:00
  • Waar?  Online (via Zoom)
  • Door wie? Het webinar zal verzorgd worden door Petronella Pietersma
  • Hoe schrijf ik me gratis in? Via het inschrijfformulier onder aan deze pagina

Waarom dit webinar?

Conflicthantering heeft in de loop der jaren aan populariteit gewonnen. In een wereld waarin communicatie centraal staat zijn conflicten onvermijdelijk. Of dit nou op de werkvloer is of een andere omgeving, hoe je er mee omgaat is cruciaal. Het vermogen om conflicten op een constructieve manier aan te pakken, kan een groot positief verschil maken in zowel je carrière als elders. Tijdens dit webinar zal er een begin gemaakt worden met het thema conflicthantering.

Wat is conflicthantering?

Conflicthantering is de kunst van het effectief omgaan met meningsverschillen en spanningen. Het gaat verder dan vermijden of onderdrukken van conflicten, en richt zich op het begrijpen en oplossen ervan, rekening houdend met de verschillende conflictstijlen die er zijn. In ons aankomende webinar zullen we je de essentiële principes van conflicthantering bijbrengen.

Wat gaan we doen tijdens het webinar?

“Conflicten horen erbij” wordt veel gezegd. Maar hoe doe je dat nou als teamleden onderling in de clinch liggen? Wat helpt dan wel en wat niet? Hoe help je teamleden om het conflict constructief op te lossen? In het webinar krijg je praktische handvatten om hier mee om te gaan.

Over de spreker

Petronella Pietersma verzorgt dit webinar. Petronella is sinds dit jaar weer ’terug naar haar roots’ en actief als trainer bij de Zelforganisatie Fabriek.

Wat Petronella eindeloos intrigeert is het kleurrijke palet van mensen en menselijk gedrag. In haar rol als trainer onderzoekt ze graag wat maakt dat mensen doen wat ze doen. Door haar ervaring als teamcoach weet zij heel goed hoe je mensen en teams 
begeleid in het oplossen van conflicten.

Schrijf je hier in om deel te nemen aan het gratis webinar