Webinar Feedback.

 
webinar
  • Voor wie?  Iedereen die geïnteresseerd is in feedback en wilt leren over een aanspreekcultuur
  • Wanneer?  11 juli van 15:00 tot 16:00
  • Waar?  Online (via Zoom)
  • Door wie? Het webinar zal verzorgd worden door Jan Heijnis
  • Hoe schrijf ik me gratis in? Via het inschrijfformulier onder aan deze pagina

Waarom dit webinar?

Feedback is een enorm belangrijk onderdeel van een goed functionerend team. Wanneer teamleden in staat zijn effectief feedback te vragen, geven en ontvangen leidt dit tot betere verhoudingen en een team dat continu blijft leren en zich aanpassen. Door het creëren van een aanspreekcultuur wordt dit versterkt door een sfeer van vertrouwen en open communicatie, waardoor iedereen zich zeker voelt bij het geven van zowel feedback als feedforward. Je wilt dus niet missen hoe we in het webinar hiermee aan de slag gaan!

Wat gaan we doen tijdens het webinar?

Tijdens dit webinar ontdek je wat een aanspreekcultuur precies inhoudt en welke voordelen het oplevert, zoals verbeterde teamgroei en ontwikkeling. We bespreken de uitdagingen die je kunt tegenkomen en bieden oplossingen om deze te overwinnen. Je leert wat er nodig is om van feedback geven en ontvangen een gewoonte te maken en krijgt praktische tips om als organisatie een begin te maken met het implementeren van een succesvolle aanspreekcultuur.

Over de spreker

Jan is zelforganisatie trainer en coach bij de Zelforganisatie Fabriek.  Jan heeft jarenlange ervaring als leider en consultant bij zowel  scale-up’s als corporates.

Jan is goed in het bespreekbaar maken van complexe kwesties, kan deze vereenvoudigen en terug naar de kern brengen. Hij wordt gewaardeerd om zijn positieve energie en scherpe blik. Daarnaast vindt hij het belangrijk dat trainingen en interventies niet alleen effectief, maar vooral ook leuk zijn.

jan-heinis

Schrijf je hier in om deel te nemen aan het gratis webinar