Virtual Classrooms.

Online trainingen

Vanwege het Coronavirus zullen wij vanaf heden tot 1 februari 2022 onze trainingen geven in onze Virtual Classrooms (Virtuele Trainingsruimtes). Dit betekent dat iedereen onze trainingen vanaf een eigen locatie (thuis of kantoor) kan volgen. Het enige dat hiervoor nodig is, is een internetverbinding en een laptop met microfoon en camera.

Dit geldt voor de individueel geboekte open inschrijving trainingen. In-company trainingen kunnen zowel digitaal als fysiek verzorgd worden. Neem contact op voor een voorstel op maat.

Alle trainingen die starten vanaf 1 februari zullen naar verwachting ‘gewoon’ weer op onze trainingslocaties plaatsvinden.

online agile trainingen

Veelgestelde vragen:

 • Hoe werkt een Virtuele Training precies?
  Eigenlijk is het bijna hetzelfde als een normale training, behalve dan dat jijzelf niet op een trainingslocatie aanwezig bent. De trainer en deelnemers staan allemaal live met elkaar in verbinding via de computer en zien elkaar. We gebruiken hiervoor de nieuwste tools (waar je dus direct mee leert werken). Alle tools zijn zeer eenvoudig in gebruik.

 • Is een training op afstand net zo effectief als een training op locatie?
  Onze trainers hebben ruime ervaring in trainen en coachen op afstand. Ook al onze praktijksimulaties zijn zo aangepast dat deze ook uitstekend online uitgevoerd kunnen worden. Je past de aangereikte theorie dus toe in de training in simulaties.
 • Wat zijn de basisvereisten om een training op afstand te volgen?
  Zoals gezegd is een standaard computer (laptop of desktop) met internetaansluiting, camera en microfoon al voldoende om deel te kunnen nemen.
 • Hoe krijg ik toegang tot de Virtuele Trainingsruimte?
  Twee dagen voorafgaand aan de training ontvang je de link naar de Virtuele Trainingsruimte van jouw training. Hiermee krijg je direct toegang. We werken overigens met Zoom en Miro (zie screenshots hierboven). Deze software-oplossingen worden op dit moment veel gebruikt voor virtueel trainen.

Heb je andere vragen?

Laat het ons weten via 020 – 2442 838 of info@zelforganisatiefabriek.nl. We helpen je graag verder en kunnen zo deze lijst verder uitbreiden.