disc training met gecertificeerd trainer eef

Zelforganisatie & DISC webinar.

In dit webinar gaan we in op wat DISC is, hoe je effectieve zelfsturende teams bouwt met DISC, en welke verrassende resultaten je met DISC kunt behalen op het gebied van constructieve samenwerkingen en inclusie binnen teams.

Wat is DISC?

DISC brengt voorkeursgedrag, talenten en communicatie in kaart. DISC is als instrument breed toepasbaar in organisaties, binnen teams of het begeleiden van individuen. Het bevordert open communicatie, het versterkt relaties en de samenwerking in teams, het helpt conflicten op te lossen en te verminderen, en het vergroot de effectiviteit in de verschillende lagen van een organisatie.

Over de sprekers

Eveline oprichtster zelforganisatie fabriekEveline Kreuk is een ervaren DISC trainer, heeft een achtergrond in Arbeid- & Organisatiepsychologie en Interventiekunde. Tijdens haar studie heeft zij zich onder andere verdiept in organisatieverandering en gedrag en attitudes van mensen in organisaties. Zij heeft ervaring als consultant in organisatiecultuurveranderingen, leiderschapsontwikkeling en zelfsturing, en is grondlegger van de organisatiefabriek.

Willy van der Starre heeft een achtergrond in Veranderkunde, Leiderschap en Cultuur. Zij weet op een natuurlijke manier mensen in organisaties in beweging te krijgen, heeft ervaring in het ontwikkelen van nieuwe organisatie-/ werkmodellen, het leidinggeven aan en begeleiden van organisaties / teams naar zelforganisatie en individuen op persoonlijk leiderschap.