Webinar Time Management.

 
webinar
  • Voor wie?  Iedereen die geïnteresseerd is in de basisprincipes van time management
  • Wanneer?  26 januari van 13:00 tot 14:00
  • Waar?  Online (via Zoom)
  • Door wie? Het webinar zal verzorgd worden door Ilse Herbert
  • Hoe schrijf ik me gratis in? Via het inschrijfformulier onder aan deze pagina

Waarom dit webinar?

In een wereld waarin de hectiek van het dagelijkse leven ons steeds meer uitdaagt, blijkt het beheersen van tijd een waardevolle vaardigheid te zijn die niet alleen het verschil kan maken op de werkvloer, maar ook in alle aspecten van ons persoonlijke leven. Ontdek hoe het beheren van je tijd niet alleen leidt tot een verhoogde productiviteit, maar ook tot een vermindering van stress en een grotere tevredenheid in je dagelijkse bezigheden.

Wat gaan we doen tijdens het webinar?

Dit webinar biedt een diepgravende duik in de wereld van time management. We bespreken wat time management is en de principes die er achter liggen. Ook zullen we ons gaan  richten op praktische en effectieve benaderingen vanuit de theorie om je tijd optimaal te benutten.

Over de spreker

Ilse Herbert verzorgt dit webinar. Ilse is al een behoorlijk aantal jaren fulltime bezig met persoonlijk leiderschap, DISC, time management, effectief communiceren en andere trainingen waar deze onderwerpen een stevig raakvlak mee hebben.

Ilse houdt er enorm van om samen met anderen te onderzoeken hoe zij effectiever kunnen worden op een vlak dat belangrijk voor hen is. Ilse weet vaak snel een veilige en ontspannen sfeer te creëren en rijkt graag kennis aan die deelnemers verder helpt.

Schrijf je hier in om deel te nemen aan het gratis webinar