Leerdoelen persoonlijk leiderschap training

 Webinar over hoe je jouw doelen makkelijker bereikt met persoonlijk leiderschap.

 
  • Voor wie?  Iedereen die geïnteresseerd is in Persoonlijk Leiderschap en meer te weten wil komen over dit interessante en actuele onderwerp. 
  • Wanneer?  8 juli 2021 van 10:00 tot 11:00.
  • Waar?  Online (via Zoom)
  • Door wie? Het webinar zal verzorgd worden door Annemieke Tump.

Waarom dit webinar?

Persoonlijk leiderschap heeft in de loop der jaren aan populariteit gewonnen. Zo ondenkbaar als het vroeger was om een ander beroep dan je vader of moeder te kiezen zo gewoon is het tegenwoordig. Bovendien groeit het streven naar vrijheid om te doen wat je wil en wanneer je dat wil. Door erachter te komen waar je waarden liggen, ontdek je wat je kernkrachten zijn en weet je waar je goed in bent. In dit webinar zal er een begin gemaakt worden met thema Persoonlijk Leiderschap.

Wat is Persoonlijk Leiderschap?

In Persoonlijk Leiderschap draait het om het nemen van de regie over jouw eigen leven. Als persoonlijk leider weet je waar jouw talenten liggen en kun je doelen kiezen die daarbij passen. Uiteindelijk zal je bewustere keuzes maken en een gelukkiger leven leiden. 

Wat gaan we doen tijdens het webinar?

In onze gratis Webinar Persoonlijk Leiderschap geven we je een introductie in het thema en bespreken we waarom het steeds belangrijker is om persoonlijk leiderschap te tonen in je werk. Ook krijg je een korte demo van DISC, en leer je hoe dit model laat zien wat jouw gedragsvoorkeuren zijn hoe jij je verhoudt tot de mensen en de wereld om je heen.  We ronden het Webinar af met een persoonlijke waarde oefening en lichten een tipje van de sluier op van jouw persoonlijke leiderschapsstijl.

Over de spreker

Het webinar zal verzorgd worden door Annemieke Tump.

Annemieke Tump

 Annemieke deelt haar jarenlange ervaring als trainer en coach sinds begin dit jaar bij De Zelforganisatie Fabriek. 

Annemieke is geïnteresseerd in wat anderen beweegt. In haar rol als trainer wil ze graag met individuen en teams manieren ontdekken over effectief en succesvol te werk gaan. Door haar ervaring als loopbaancoach weet zij heel goed hoe je doelen moet stellen en deze verwezenlijken.

Schrijf je hier in om deel te nemen aan het gratis webinar