Webinar DISC.

 
webinar
  • Wanneer?  7 december 2023 van 15:00 tot 16:00 
  • Waar?  Online (via Zoom)
  • Door wie? Het webinar zal verzorgd worden door Katja de Jong 
  • Hoe schrijf ik me gratis in? Via het inschrijfformulier onder aan deze pagina

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het begrijpen van zichzelf en anderen op een dieper niveau. Of je nu een professional bent op zoek naar manieren om effectiever samen te werken met collega’s, een leidinggevende die betere teams wil opbouwen, of gewoon nieuwsgierig bent naar persoonlijkheidstypen, dit webinar is geschikt voor jou.

Waarom dit webinar?

Het belang van samenwerken en zelfinzicht wordt steeds groter. Complexe problemen oplossen lukt niet altijd meer alleen, dus we moeten wel samenwerken. DISC onthult de geheimen achter gedragspatronen. Geen twee mensen zijn hetzelfde, net zoals geen twee vingerafdrukken identiek zijn. De gedragsstijlen van DISC helpen je te begrijpen hoe mensen denken, handelen en reageren. Het opent een deur naar een wereld van begrip en effectieve communicatie. Het geeft je inzicht in de diversiteit van gedragspatronen en hoe je deze kennis kunt gebruiken beter samen te werken en de complexe problemen op te lossen. 

Wat is DISC?

DISC is een krachtig concept in de gedragspsychologie. Het is een instrument dat gedrag, talent en communicatiestijlen ontcijfert. DISC onderscheidt hierin vier hoofdstijlen: Dominant (rood), Interactief (geel), Stabiel (groen) en Consciëntieus (blauw), waardoor het gedrag en houding van mensen beter zijn te begrijpen. Het geeft ons de sleutel tot beter begrip van onszelf en anderen, en verbetert onze communicatievaardigheden.

Wat gaan we doen tijdens het webinar?

In dit webinar gaan we de basisprincipes van het DISC-persoonlijkheidsmodel verkennen, waarbij we dieper ingaan op de vier verschillende persoonlijkheidstypen. Verder gaan we bespreken hoe DISC  kan leiden tot effectievere communicatie en samenwerking. Ook behandelen we praktische toepassingen van het DISC-model in verschillende aspecten van je leven, zoals werk en relaties. Tot slot sluiten we af met een Q&A. 

Over de spreker

Katja de Jong verzorgt dit webinar. Katja is trainer/coach bij de Zelforganisatie Fabriek met een achtergrond in het bedrijfsleven.

Katja’s passie ligt bij mensen in beweging krijgen. In haar rol als trainer werkt zij graag met mensen samen en houdt ze van uitdaging en resultaat. Ook legt zij hierin graag verbanden met het DISC instrument, waarvoor zij gecertificeerd trainer is. Haar werkwijze wordt als prettig, oprecht en warm ervaren met altijd een sprankeling of een grap.

Schrijf je hier in om deel te nemen aan het gratis webinar: