Maak kennis met:
Eveline Kreuk

Eveline Kreuk

Ik ben Eveline Kreuk, woonachtig in Amsterdam. Ik heb een achtergrond in Arbeid- & Organisatiepsychologie en Interventiekunde. Tijdens mijn studie heb ik me o.a. verdiept in organisatieverandering en gedrag en attitudes van mensen in organisaties.

Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als consultant in organisatiecultuurveranderingen, leiderschapsontwikkeling en zelfsturing, heb ik de Zelforganisatie Fabriek opgezet. Ik zie binnen dit concept veel dingen samenkomen zoals: verantwoordelijkheden neerleggen daar waar ze horen, het geven van vertrouwen en het leveren van waarde voor de klant door een efficiënte en plezierige samenwerking.

5 termen die mij omschrijven: Nieuwsgierig, enthousiast, doortastend, flexibel en ondernemend.

Ik doe: Bij de Zelforganisatie Fabriek train ik teams en organisaties op het gebied van zelforganisatie en zelfsturing. In mijn rol verbind ik theorie en praktijk. Zoals Kurt Lewin zegt: ’’Niets is zo praktisch als een goede theorie’’. Daarnaast schrijf ik blogs en artikelen om mijn kennis met anderen te delen.

In mijn vrije tijd: Laat ik me graag inspireren door podcasts, boeken en mensen. Daarnaast loop ik graag hard en doe ik aan yoga. Ook ben ik graag onderweg; op reis of in de natuur. Vrienden en familie zijn erg belangrijk voor mij.

Werken bij de Zelforganisatie Fabriek ervaar ik als: Een fijne, informele organisatie. Bij de Zelforganisatie Fabriek voelen we ons betrokken bij klanten en richten we ons op wat de klant wil en nodig heeft. Mijn ondernemende karakter kan ik helemaal kwijt in onze jonge organisatie.

Sluit Menu